គណៈគ្រប់គ្រងនៃ សាខាសាកលវិទ្យាល័យ គ្រប់គ្រង និងសេដ្ឋកិច្ច ខេត្តក្រចេះ បានអញ្ជើញទស្សនៈកិច្ច និង ចុះអនុស្សារណៈយោគយល់គ្នា ជាមួយសាកលវិទ្យាល័យ HAIKOU UNIVERSITY OF ECONOMICS នៅសាធារណរដ្ឋប្រជាមានិតចិន

ការិយាល័យសិក្សា   Admin   4/6/2019 4:33:33 PM
4

University of Management and Economics (UME) បានចុះអនុស្សារណៈយោគយល់គ្នា (MOU) ជាមួយសាកលវិទ្យាល័យ Haikou University of Economics (HUE) នៃសាធារណៈរដ្ឋប្រជាមានិតចិន ស្តីអំពី ៉ ការអប់រំ ជំនាញវិជ្ជាជិវៈ ៉ ក្នុងគោលបំណង ៖

១-បញ្ជូននិស្សិត ទៅរៀន នៅប្រទេសចិន។

២-បង្កើតមជ្ឈមណ្ឌលភាសាចិន នៅ សាខាសាកលវិទ្យាល័យ គ្រប់គ្រង និង សេដ្ឋកិច្ចខេត្តក្រចេះ។

៣-សាកលវិទ្យាល័យ HUE នឹងបញ្ជូនសាស្ត្រាចារ្យមកពីប្រទេសចិន មកបង្រៀន នៅ UME ខេត្តក្រចេះ។

និស្សិតដែលសិក្សានៅ សាខាសាកលវិទ្យាល័យ គ្រប់គ្រង និង សេដ្ឋកិច្ចខេត្តក្រចេះនឹងមានឱកាស ទទួលបានអាហារូបករណ៍ ១០០% សិក្សានៅប្រទេសចិន។

Phone:(855)23 999 999 Email:info@umekratie.edu.kh / www.facebook.com/UMEKRATIE